Baner ze zdjęciem biblioteki

Yeast : (Record no. 75997)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01163cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005850832
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20250711123454.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 250709s2010 pl a f f |000 0dpol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9780937381960
Qualifying information oprawa miękka
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JM
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JM
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa White, Chris.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 123695
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Yeast :
Ciąg dalszy tytułu the practical guide to beer fermentation /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Chris White, Jamil Zainasheff.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Boulder :
Nazwa wydawcy Brewers Publications,
Data wydania copyright 2010.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XIX, [1], 304 strony :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Brewing Elements Series
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia i netografia na stronach 77-79.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Pszczoła miodna
Określnik rzeczowy choroby
-- zapobieganie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 100663
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Warroza
Określnik rzeczowy leczenie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 105291
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Varroa destructor
Określnik rzeczowy zwalczanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 122860
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zainasheff, Jamil.
Daty biograficzne (1961- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 123699
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Brewers Publications.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 123701
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Brewing Elements Series
9 (RLIN) 123700
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Źródło klasyfikacji lub schemat ustawienia na półkach Układ sygnatur BG URK
Koha item type Książki
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Coded location qualifier Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 09.07.2025 38 K 109.99 300337   Sg 32 1000168616 09.07.2025 109.99 09.07.2025 Książki