Yeast : (Record no. 75997)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01163cam a2200301 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx005850832 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20250711123454.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 250709s2010 pl a f f |000 0dpol c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9780937381960 |
| Qualifying information | oprawa miękka |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JM |
| Language of cataloging | pol |
| Description conventions | rda |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JM |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | White, Chris. |
| Określenie rodzaju współpracy | Autor |
| 9 (RLIN) | 123695 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Yeast : |
| Ciąg dalszy tytułu | the practical guide to beer fermentation / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Chris White, Jamil Zainasheff. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Boulder : |
| Nazwa wydawcy | Brewers Publications, |
| Data wydania | copyright 2010. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XIX, [1], 304 strony : |
| Inne elementy opisu fizycznego | ilustracje ; |
| Wymiary | 23 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
| Oznaczenie serii | Brewing Elements Series |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia i netografia na stronach 77-79. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Pszczoła miodna |
| Określnik rzeczowy | choroby |
| -- | zapobieganie. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 100663 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Warroza |
| Określnik rzeczowy | leczenie. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 105291 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Varroa destructor |
| Określnik rzeczowy | zwalczanie. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 122860 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Zainasheff, Jamil. |
| Daty biograficzne | (1961- ). |
| Określenie rodzaju współpracy | Autor |
| 9 (RLIN) | 123699 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Brewers Publications. |
| Określenie rodzaju współpracy | Wydawca |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 123701 |
| 830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
| Tytuł | Brewing Elements Series |
| 9 (RLIN) | 123700 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Źródło klasyfikacji lub schemat ustawienia na półkach | Układ sygnatur BG URK |
| Koha item type | Książki |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Źródło nabycia | Coded location qualifier | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Koszt zastąpienia | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia Główna | 09.07.2025 | 38 | K | 109.99 | 300337 | Sg 32 | 1000168616 | 09.07.2025 | 109.99 | 09.07.2025 | Książki |
