MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01254cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2002944494 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231093100.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
021107s1995 pl a | |00| ||pol|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8300029192 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749391070 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/KH |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/KH |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kaleta, Agnieszka. |
9 (RLIN) |
6376 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Technika i gospodarka cieplna : |
Ciąg dalszy tytułu |
pytania testowe, wybrane tablice, wykresy i zastosowania w rolnictwie i przetwórstwie żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Agnieszka Kaleta, Janusz Wojdalski ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydaw. SGGW, |
Data wydania |
1995. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
93 s., [3] k. tabl. złoż. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 92-93. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Dla studentów wydziałów: Techniki Rolniczej i Leśnej, Technologii Żywności, Żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Produkty rolno-spożywcze |
Określnik rzeczowy |
właściwości cieplne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76800 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Termika (technika) |
Określnik formy |
tabele, wykresy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
79007 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Wojdalski, Janusz. |
9 (RLIN) |
15702 |
920 ## - |
-- |
83-00-02919-2 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |