Baner ze zdjęciem biblioteki

Formalno-prawne aspekty świadczenia usług hotelarskich na obszartach wiejskich / (Record no. 76228)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01099naa a2200229 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx003726698
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231102017.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 160610s2015 pl g |100 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)953158839
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TARN 010/DP
Instytucja, która wprowadziła rekord TARN 010/DP
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TARN 010/MT
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kraś, Jacek.
9 (RLIN) 124623
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Formalno-prawne aspekty świadczenia usług hotelarskich na obszartach wiejskich /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jacek Kraś.
246 13 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Formal and legal aspects of providing hotel services in rural areas
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt. nagł.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 202-203.
520 8# - ADNOTACJA WYJAŚNIAJĄCA LUB ANALIZA WSKAZUJĄCA
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca Zakres i treść: działalność gospodarcza w świetle obowiązujących przepisów, świadczenie usług w obiektach hotelarskich, świadczenie usług hotelarskich przez pozostałe podmioty.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Kreowanie przedsiębiorczości w turystyce na terenach wiejskich oraz ochrona środowiska i dziedzictwa kulturowego
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Dynów : Związek Gmin Turystycznych Pogórza Dynowskiego, 2015
Zakres powiązania S. 191-203
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788393469611
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003473125
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.