Baner ze zdjęciem biblioteki

Histamina w rybach i produktach rybnych / (Record no. 76597)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01235naa a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004148093
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231115627.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 171019s2017 pl a f |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1010907885
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TARN 010/DP
Instytucja, która wprowadziła rekord TARN 010/DP
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Parisi, Salvatore
Daty biograficzne (1970- ).
9 (RLIN) 50966
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Histamina w rybach i produktach rybnych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Salvatore Parisi, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Antonino Santi Delia, Gabriella Caruso, Pasqualina Laganà.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt. nagł.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 15-18.
520 8# - ADNOTACJA WYJAŚNIAJĄCA LUB ANALIZA WSKAZUJĄCA
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca Zakres i treść: chemizm procesu powstawania histaminy - znaczenie innych amin biogennych, metody wykrywania histaminy, nowe strategie przeciwdziałania powstawaniu histaminy w produktach rybnych.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Tekst tł. z jęz. ang.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Barone, Caterina.
9 (RLIN) 50964
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Caruso, Giorgia.
9 (RLIN) 50965
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Caruso, Gabriella.
9 (RLIN) 50963
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Laganà, Pasqualina.
9 (RLIN) 50962
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Delia, Antonino Santi.
9 (RLIN) 50969
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne p1am
Hasło główne dokumentu macierzystego Laganà, Pasqualina
Tytuł Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności /
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, cop. 2017
Zakres powiązania S. 7-18
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788301194307
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx004077715
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.