Toksyny mikrobiologiczne w żywności : (Record no. 76600)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01100naa a2200265 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx004148665 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231115647.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 171019s2017 pl f |000 0 pol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1010828886 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | TARN 010/DP |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | TARN 010/DP |
| 041 1# - JĘZYK DOKUMENTU | |
| Język tekstu | pol |
| Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego | eng |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Caruso, Giorgia. |
| 9 (RLIN) | 50965 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Toksyny mikrobiologiczne w żywności : |
| Ciąg dalszy tytułu | znaczenie Escherichia coli / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Giorgia Caruso, Antonino Santi Delia, Gabriella Caruso, Salvatore Parisi, Pasqualina Laganà. |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Tyt. nagł. |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 108-114. |
| 520 8# - ADNOTACJA WYJAŚNIAJĄCA LUB ANALIZA WSKAZUJĄCA | |
| Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca | Zakres i treść: E.coli powodujące biegunki, metody wykrywania, normy prawne a E.coli. |
| 546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
| Uwaga dotycząca języka | Tekst tł. z jęz. ang. |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Caruso, Gabriella. |
| 9 (RLIN) | 50963 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Parisi, Salvatore |
| Daty biograficzne | (1970- ). |
| 9 (RLIN) | 50966 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Laganà, Pasqualina. |
| 9 (RLIN) | 50962 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Delia, Antonino Santi. |
| 9 (RLIN) | 50969 |
| 773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
| Podpole kontrolne | p1am |
| Hasło główne dokumentu macierzystego | Laganà, Pasqualina |
| Tytuł | Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / |
| Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, cop. 2017 |
| Zakres powiązania | S. 89-114 |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788301194307 |
| Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx004077715 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Artykuł/Rozdział |
No items available.
