Baner ze zdjęciem biblioteki

Klasyfikacja i funkcje opakowań / (Record no. 76622)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00877naa a2200205 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004173749
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090645.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 171115s2016 pl f |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1014080528
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TARN 010/DP
Instytucja, która wprowadziła rekord TARN 010/DP
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Żbikowska, Anna.
9 (RLIN) 41187
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Klasyfikacja i funkcje opakowań /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Anna Żbikowska, Krzysztof Leszczyński.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt. nagł.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 24.
520 8# - ADNOTACJA WYJAŚNIAJĄCA LUB ANALIZA WSKAZUJĄCA
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca Zakres i treść: podstawy opakowalnictwa, funkcje opakowań, ćwiczenie z oceny funkcji cech oraz przepisów prawnych dotyczących opakowań, pytania kontrolne.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Leszczyński, Krzysztof
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
9 (RLIN) 43517
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Opakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2016
Zakres powiązania S. 9-25
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788375836592
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003618531
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.