Klasyfikacja i funkcje opakowań / (Record no. 76622)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00877naa a2200205 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004173749 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231090645.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 171115s2016 pl f |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1014080528 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | TARN 010/DP |
Instytucja, która wprowadziła rekord | TARN 010/DP |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Żbikowska, Anna. |
9 (RLIN) | 41187 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Klasyfikacja i funkcje opakowań / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Anna Żbikowska, Krzysztof Leszczyński. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Tyt. nagł. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 24. |
520 8# - ADNOTACJA WYJAŚNIAJĄCA LUB ANALIZA WSKAZUJĄCA | |
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca | Zakres i treść: podstawy opakowalnictwa, funkcje opakowań, ćwiczenie z oceny funkcji cech oraz przepisów prawnych dotyczących opakowań, pytania kontrolne. |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Leszczyński, Krzysztof |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (technologia żywności). |
9 (RLIN) | 43517 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnam |
Tytuł | Opakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2016 |
Zakres powiązania | S. 9-25 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788375836592 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx003618531 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Artykuł/Rozdział |
No items available.