Baner ze zdjęciem biblioteki

Ocena towaroznawcza opakowań do żywności / (Record no. 76661)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00964naa a2200205 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004187925
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231091610.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 171128s2016 pl a f |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1014099819
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TARN 010/DP
Instytucja, która wprowadziła rekord TARN 010/DP
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TARN 010/MT
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wroniak, Małgorzata.
9 (RLIN) 43354
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ocena towaroznawcza opakowań do żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Małgorzata Wroniak, Krzysztof Leszczyński.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tyt. nagł.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 211.
520 8# - ADNOTACJA WYJAŚNIAJĄCA LUB ANALIZA WSKAZUJĄCA
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca Zakres i treść: jakość towarów a opakowania, kontrola jakości towarów, opakowanie w towaroznawstwie, towaroznawstwo opakowań, znakowanie opakowań, ćwiczenie z oceny towaroznawczej opakowania handlowego.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Leszczyński, Krzysztof
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
9 (RLIN) 43517
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Opakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2016
Zakres powiązania S. 199-211
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788375836592
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003618531
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.