Etos zawodowy a współczesne problemy produkcji żywności / (Record no. 76700)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01120caa a2200241 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004298899 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231103001.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 180426s2016 pl |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1034576152 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | WA 392/EJ |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | WA 392/EJ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | WA 392/IWs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Wysocki, Artur |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (ksiądz). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 51125 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Etos zawodowy a współczesne problemy produkcji żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Artur Wysocki, Marcin Zarzecki. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Przedsiębiorczość (ekonomia) |
Określnik rzeczowy | aspekt moralny. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 94655 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Etyka biznesu |
Określnik geograficzny | Polska |
Określnik chronologiczny | 1990-. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 115870 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność przetworzona |
Określnik rzeczowy | aspekt zdrowotny |
Określnik geograficzny | Polska |
Określnik chronologiczny | 1990-. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 115874 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy | aspekt społeczny |
Określnik geograficzny | Polska |
Określnik chronologiczny | 1990-. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 115872 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy | aspekt moralny |
Określnik chronologiczny | 1990-. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 115871 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Zarzecki, Marcin |
Daty biograficzne | (1977- ). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 51126 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnam |
Tytuł | Etos polskich przetwórców żywności |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : Wydawnictwo Naukowe UKSW, 2016 |
Zakres powiązania | Strony 9-22 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788380902268 |
-- | 9788380902275 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx003999823 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Artykuł/Rozdział |
No items available.