Baner ze zdjęciem biblioteki

Podstawowe zasady etyki w biznesie żywnościowym / (Record no. 76703)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00735naa a2200193 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004300622
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103116.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 180420s2016 pl |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1034627197
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA 392/EJ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord WA 392/EJ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA 392/IWs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wysocki, Artur
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (ksiądz).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 51125
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Podstawowe zasady etyki w biznesie żywnościowym /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Artur Wysocki.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Etyka.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71624
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy aspekt ekonomiczny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 114957
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Etos polskich przetwórców żywności
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : Wydawnictwo Naukowe UKSW, 2016
Zakres powiązania Strony 53-67
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788380902268
-- 9788380902275
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003999823
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.