Częstotliwość spożycia wybranych grup produktów spożywczych przez studentów niektórych krakowskich uczelni = (Record no. 76764)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01382caa a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004412951 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231114705.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 180917s2013 pl |100 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1055640117 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | TARN 010/DP |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | TARN 010/DP |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | TARN 010/WJ |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | pol |
Język streszczeń | eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Bugaj, Barbara. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 125017 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Częstotliwość spożycia wybranych grup produktów spożywczych przez studentów niektórych krakowskich uczelni = |
Ciąg dalszy tytułu | Frequency of consumption of selected food products by students of chosen universities located in Krakow / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Barbara Bugaj, Aneta Kopeć, Estera Nowacka, Teresa Leszczyńska, Kinga Stanclik, Joanna Kapusta-Duch. |
246 31 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Frequency of consumption of selected food products by students of chosen universities located in Krakow |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronie 105. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
Uwaga dotycząca języka | Streszczenie angielskie. |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Kopeć, Aneta. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 59800 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Nowacka-Polaczyk, Estera. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 124859 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Leszczyńska, Teresa |
Daty biograficzne | (1957- ). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 20339 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Stanclik, Kinga. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 125016 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Kapusta-Duch, Joanna. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 59803 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnam |
Tytuł | Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 |
Zakres powiązania | Strony 96-105 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788375835465 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx003081275 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Artykuł/Rozdział |
No items available.