Baner ze zdjęciem biblioteki

Częstotliwość spożycia wybranych grup produktów spożywczych przez studentów niektórych krakowskich uczelni = (Record no. 76764)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01382caa a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004412951
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231114705.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 180917s2013 pl |100 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1055640117
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TARN 010/DP
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord TARN 010/DP
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TARN 010/WJ
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bugaj, Barbara.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 125017
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Częstotliwość spożycia wybranych grup produktów spożywczych przez studentów niektórych krakowskich uczelni =
Ciąg dalszy tytułu Frequency of consumption of selected food products by students of chosen universities located in Krakow /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Barbara Bugaj, Aneta Kopeć, Estera Nowacka, Teresa Leszczyńska, Kinga Stanclik, Joanna Kapusta-Duch.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Frequency of consumption of selected food products by students of chosen universities located in Krakow
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronie 105.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszczenie angielskie.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kopeć, Aneta.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 59800
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Nowacka-Polaczyk, Estera.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 124859
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Leszczyńska, Teresa
Daty biograficzne (1957- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 20339
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Stanclik, Kinga.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 125016
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kapusta-Duch, Joanna.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 59803
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
Zakres powiązania Strony 96-105
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788375835465
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003081275
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.