Baner ze zdjęciem biblioteki

Biożywność : (Record no. 76812)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01590naa a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004414904
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231114818.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 180918s2013 pl |100 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1055648289
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TARN 010/DP
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord TARN 010/DP
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Guzek, Dominika.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 50009
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Biożywność :
Ciąg dalszy tytułu innowacyjne, funkcjonalne produkty pochodzenia zwierzęcego : możliwość wdrożenia produkcji prozdrowotnych przetworów z mięsa wieprzowego = Biofood : innovative, functional products of animal origin : possibilities of production health-promoting pork products /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Dominika Guzek, Dominika Głąbska, Zuzanna Molęda, Monika Marcinkowska-Lesiak, Krystyna Gutkowska, Jarosław O. Horbańczuk, Agnieszka Wierzbicka.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Biofood :
Ciąg dalszy tytułu innovative, functional products of animal origin : possibilities of production health-promoting pork products
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronie 547.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszczenie angielskie.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Głąbska, Dominika.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 47000
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Molęda, Zuzanna.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 124493
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Marcinkowska-Lesiak, Monika Marianna.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 54986
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gutkowska, Krystyna.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 4878
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Horbańczuk, Jarosław
Daty biograficzne (1965- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 5375
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wierzbicka, Agnieszka
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (technologia żywności).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 17762
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013
Zakres powiązania Strony 540-547
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788375835465
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003081275
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.