Wpływ żywienia zwierząt rasy polska biała zwisłoucha paszami z dodatkami komponentów bioaktywnych na barwę mięśnia longissimus dorsi przed i po obróbce cieplnej = (Record no. 76813)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01540caa a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004414931 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231114819.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 180918s2013 pl |100 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1055647092 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | TARN 010/DP |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | TARN 010/DP |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | TARN 010/WJ |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
Język tekstu | pol |
Język streszczeń | eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Guzek, Dominika. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 50009 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Wpływ żywienia zwierząt rasy polska biała zwisłoucha paszami z dodatkami komponentów bioaktywnych na barwę mięśnia longissimus dorsi przed i po obróbce cieplnej = |
Ciąg dalszy tytułu | Impact of feeding polish landrace breed with forage containing bioactive components on the colour of longissimus dorsi muscle before and after thermal treatment / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Dominika Guzek, Dominika Głąbska, Marta Brodowska, Iwona Wojtasik-Kalinowska, Agnieszka Wierzbicka. |
246 31 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Impact of feeding polish landrace breed with forage containing bioactive components on the colour of longissimus dorsi muscle before and after thermal treatment |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronach 554-555. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
Uwaga dotycząca języka | Streszczenie angielskie. |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Głąbska, Dominika. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 47000 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Brodowska-Trębacz, Marta. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 125066 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Wojtasik-Kalinowska, Iwona. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 125067 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Wierzbicka, Agnieszka |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (technologia żywności). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 17762 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnam |
Tytuł | Nauka o żywieniu człowieka : osiągnięcia i wyzwania |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013 |
Zakres powiązania | Strony 548-555 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788375835465 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx003081275 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Artykuł/Rozdział |
No items available.