Baner ze zdjęciem biblioteki

Czynniki wpływające na gromadzenie polihydroksykwasów (PHA) przez mieszanie kultury mikroorganizmów w systemach z dynamiczną dostępnością substratu (ADF) / (Record no. 76874)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00852naa a2200193 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004632361
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231110717.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 190603s2016 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1103820792
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/ISO
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/ISOs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pokój, Tomasz.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 43245
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Czynniki wpływające na gromadzenie polihydroksykwasów (PHA) przez mieszanie kultury mikroorganizmów w systemach z dynamiczną dostępnością substratu (ADF) /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Tomasz Pokój.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 144-147.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Polihydroksyalkaniany.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 125940
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Trendy w biotechnologii środowiskowej
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, cop. 2016
Zakres powiązania Strony 128-147
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788381000222
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003881347
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.