Ekologiczne metody produkcji oraz przetwórstwa mięsa : (Record no. 77062)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01033caa a2200241 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004669113 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231113215.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 190719s2013 pl a f |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1111761014 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | OLSZT 003/BG |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | OLSZT 003/BGs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Sakowski, Tomasz. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 25643 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Ekologiczne metody produkcji oraz przetwórstwa mięsa : |
Ciąg dalszy tytułu | asortyment i jakość / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Tomasz Sakowski. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronie 223. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Rolnictwo ekologiczne. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 77630 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Przemysł rolno-spożywczy. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 76994 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mięso |
Określnik rzeczowy | produkcja i handel. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 74825 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mięso |
Określnik rzeczowy | jakość. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 74808 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mięso |
Określnik rzeczowy | aspekt zdrowotny. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 94852 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnam |
Tytuł | Żywność ekologiczna |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013 |
Tytuł serii dokumentu macierzystego | Rolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski |
Zakres powiązania | Strony 194-223 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788362863488 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx002936658 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Artykuł/Rozdział |
No items available.