Baner ze zdjęciem biblioteki

Przetwórstwo żywności ekologicznej w gospodarstwie rolnym / (Record no. 77163)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01167naa a2200241 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004688900
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231114554.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 190828s2013 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1121431425
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/LL
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/LLs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sałata, Barbara.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 124550
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przetwórstwo żywności ekologicznej w gospodarstwie rolnym /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Barbara Sałata, Barbara Sazońska, Andrzej Śliwa.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronie 120.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność naturalna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80889
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność naturalna
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80887
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność naturalna
Określnik rzeczowy konserwowanie
-- aparatura i sprzęt.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 125933
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sazońska, Barbara.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 48531
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Śliwa, Andrzej
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (przetwórstwo żywności).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 125218
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet, 2013
Tytuł serii dokumentu macierzystego Rolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski
Zakres powiązania Strony 84-120
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788362863464
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003007383
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.