Baner ze zdjęciem biblioteki

Surowce i materiały pomocnicze w piekarstwie / (Record no. 7725)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01048cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2002972091
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20251208203259.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 021121s1976 pl a | |00| ||pol|c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1424222781
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
-- KR U/JJo
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Jakubczyk, Tadeusz
Daty biograficzne (1926-1990).
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego n 94203005
9 (RLIN) 5837
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Surowce i materiały pomocnicze w piekarstwie /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Tadeusz Jakubczyk.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 4 uaktualnione.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Data wydania 1976.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 217, [3] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Wg metryki książki: Wyd. 4 popr.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piekarstwo.
Source of heading or term kaba
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego s 02100533
9 (RLIN) 75986
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność.
Source of heading or term kaba
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego s 96011097
9 (RLIN) 80859
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
Powiązanie pbl
Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego n 2003056467
9 (RLIN) 41003
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 26.11.2002 14.00 90761 II   90761 II 1000054527 26.11.2002 1 26.11.2002 Książki