Surowce i materiały pomocnicze w piekarstwie / (Record no. 7725)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01048cam a2200277 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | zz2002972091 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20251208203259.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 021121s1976 pl a | |00| ||pol|c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1424222781 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/RA |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/RA |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
| -- | KR 197/RRs |
| -- | KR U/JJo |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Jakubczyk, Tadeusz |
| Daty biograficzne | (1926-1990). |
| Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego | n 94203005 |
| 9 (RLIN) | 5837 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Surowce i materiały pomocnicze w piekarstwie / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Tadeusz Jakubczyk. |
| 250 ## - STREFA WYDANIA | |
| Oznaczenie wydania | Wyd. 4 uaktualnione. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Warszawa : |
| Nazwa wydawcy | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, |
| Data wydania | 1976. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 217, [3] s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 21 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Wg metryki książki: Wyd. 4 popr. |
| 521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO | |
| Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego | Dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Piekarstwo. |
| Source of heading or term | kaba |
| Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego | s 02100533 |
| 9 (RLIN) | 75986 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność. |
| Source of heading or term | kaba |
| Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego | s 96011097 |
| 9 (RLIN) | 80859 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. |
| Powiązanie | pbl |
| Kontrolny lub znormalizowany numer rekordu hasła wzorcowego | n 2003056467 |
| 9 (RLIN) | 41003 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn WL | 26.11.2002 | 14.00 | 90761 II | 90761 II | 1000054527 | 26.11.2002 | 1 | 26.11.2002 | Książki |
