Baner ze zdjęciem biblioteki

Charakterystyka głównych gatunków owoców i warzyw jako artykułów żywnościowych i surowców dla przetwórstwa / (Record no. 77562)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00784caa a2200181 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004825432
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100838.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 200305s2017 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1148472181
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 306/AR
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 306/AR
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 306/PW
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Walkowiak-Tomczak, Dorota.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 43121
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Charakterystyka głównych gatunków owoców i warzyw jako artykułów żywnościowych i surowców dla przetwórstwa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Dorota Walkowiak-Tomczak.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Bibliografia na stronach 60-61.
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017
Zakres powiązania Strony 37-61
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788371608698
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx004137026
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.