Zapotrzebowanie energetyczne organizmu człowieka w zależności od aktywności fizycznej / (Record no. 77590)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 00745caa a2200181 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx004826563 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231100928.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 200306s2015 pl a |000 0 pol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)999008525 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 306/AR |
| Language of cataloging | pol |
| Description conventions | rda |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 306/AR |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 306/PW |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Jeszka, Jan. |
| Określenie rodzaju współpracy | Autor |
| 9 (RLIN) | 6113 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Zapotrzebowanie energetyczne organizmu człowieka w zależności od aktywności fizycznej / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Jan Jeszka, Karolina Sadowska. |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Sadowska, Karolina |
| Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (technologia żywienia). |
| Określenie rodzaju współpracy | Autor |
| 9 (RLIN) | 125310 |
| 773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
| Podpole kontrolne | nnam |
| Tytuł | Energia w żywności i żywieniu |
| Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015 |
| Zakres powiązania | Strony 73-82 |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788371607752 |
| Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx003382366 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Artykuł/Rozdział |
No items available.
