Baner ze zdjęciem biblioteki

Zmysły jako łącznik z otoczeniem i stymulator zachowań / (Record no. 77625)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00643caa a2200169 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004829180
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101109.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 200310s2015 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413498270
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 306/PW
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 306/PW
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 306/MG
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gawęcki, Jan
Daty biograficzne (1944- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 4212
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zmysły jako łącznik z otoczeniem i stymulator zachowań /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jan Gawęcki.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Zmysły a jakość żywności i żywienia
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015
Zakres powiązania Strony 13-18
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788371607738
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003514903
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.