Baner ze zdjęciem biblioteki

Dodatki do żywności poprawiające jej jakość sensoryczną / (Record no. 77631)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00651caa a2200169 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004829194
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101110.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 200310s2015 pl |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413482940
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 306/PW
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 306/PW
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 306/MG
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Czapski, Janusz
Daty biograficzne (1946- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 2679
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Dodatki do żywności poprawiające jej jakość sensoryczną /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Janusz Czapski.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Zmysły a jakość żywności i żywienia
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015
Zakres powiązania Strony 97-109
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788371607738
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003514903
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.