Baner ze zdjęciem biblioteki

Przyprawy i ich rola w kształtowaniu jakości sensorycznej produktów spożywczych i potraw / (Record no. 77632)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00684caa a2200169 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004829195
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101110.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 200310s2015 pl |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413481036
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 306/PW
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 306/PW
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 306/MG
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Korczak, Józef
Daty biograficzne (1951- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 21285
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przyprawy i ich rola w kształtowaniu jakości sensorycznej produktów spożywczych i potraw /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Józef Korczak.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Zmysły a jakość żywności i żywienia
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015
Zakres powiązania Strony 111-128
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788371607738
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003514903
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.