Baner ze zdjęciem biblioteki

Sztuka kulinarna a percepcja jakości sensorycznej potraw / (Record no. 77633)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00713caa a2200181 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004829199
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101110.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 200310s2015 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1424266237
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 306/PW
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 306/PW
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 306/MG
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Flaczyk, Ewa Maria.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 21284
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Sztuka kulinarna a percepcja jakości sensorycznej potraw /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Ewa Flaczyk, Barbara Szczepaniak.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Szczepaniak, Barbara.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 125315
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Zmysły a jakość żywności i żywienia
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015
Zakres powiązania Strony 129-141
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788371607738
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003514903
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.