Sensoryczna analiza żywności / (Record no. 77634)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00700caa a2200181 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx004829201 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231101110.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 200310s2015 pl a |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1413501880 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 306/PW |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 306/PW |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 306/MG |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Baryłko-Pikielna, Nina |
Daty biograficzne | (19..-2019). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 819 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Sensoryczna analiza żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Nina Baryłko-Pikielna, Eliza Kostyra. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Kostyra, Eliza. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 53307 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | nnam |
Tytuł | Zmysły a jakość żywności i żywienia |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015 |
Zakres powiązania | Strony 143-167 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788371607738 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx003514903 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Artykuł/Rozdział |
No items available.