Wykorzystanie obiektów rezydencjonalnych województwa podkarpackiego w rozwoju turystyki kulturowej kulinarnej = (Record no. 77645)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01586caa a2200253 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx004838181 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231101710.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 200403s2017 pl a |000 0 pol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1036692085 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | TARN 010/MM |
| Language of cataloging | pol |
| Description conventions | rda |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | TARN 010/MM |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | TARN 010/DP |
| 041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
| Język tekstu | pol |
| Język streszczeń | eng |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Stokłosa, Łukasz. |
| Określenie rodzaju współpracy | Autor |
| 9 (RLIN) | 124694 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Wykorzystanie obiektów rezydencjonalnych województwa podkarpackiego w rozwoju turystyki kulturowej kulinarnej = |
| Ciąg dalszy tytułu | The use of residential buildings of Podkarpackie Voivodeship in the development of cultural culinary tourism / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Łukasz Stokłosa. |
| 246 31 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | Use of residential buildings of Podkarpackie Voivodeship in the development of cultural culinary tourism |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Zawiera ilustracje. |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Tytuł równoległy: The use of residential buildings of Podkarpackie Voivodeship in the development of cultural culinary tourism. |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronach 196-197. |
| 520 8# - ADNOTACJA WYJAŚNIAJĄCA LUB ANALIZA WSKAZUJĄCA | |
| Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca | Zakres i treść: województwo podkarpackie, obiekty rezydencjonalne, turystyka kulturowa, turystyka kulinarna. |
| 546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
| Uwaga dotycząca języka | Streszczenie angielskie i polskie. |
| 773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
| Podpole kontrolne | nnam |
| Tytuł | Zrównoważona gospodarka zasobami przyrodniczymi i kulturowymi na Pogórzu Dynowskim determinantą rozwoju turystyki = Sustainable management of natural and cultural resources in the Dynowskie Foothills as a determinant of tourism development |
| Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Dynów : Związek Gmin Turystycznych Pogórza Dynowskiego, 2017 |
| Zakres powiązania | Strony 189-197 |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788393469628 |
| Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx004077073 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Artykuł/Rozdział |
No items available.
