Koncepcja utworzenia "Karpackiego Szlaku Piwa" jako atrakcji turystycznej = (Record no. 77671)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01476caa a2200253 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx004851968 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231102631.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 200430s2019 pl a |000 0dpol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1156648193 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | TARN 010/MM |
| Language of cataloging | pol |
| Description conventions | rda |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | TARN 010/MM |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | TARN 010/JP |
| 041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
| Język tekstu | pol |
| Język streszczeń | eng |
| -- | pol |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Krupa, Jan. |
| Określenie rodzaju współpracy | Autor |
| 9 (RLIN) | 21898 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Koncepcja utworzenia "Karpackiego Szlaku Piwa" jako atrakcji turystycznej = |
| Ciąg dalszy tytułu | The concept of creating the "Carpathian Beer Trail" as a tourist attraction / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Jan Krupa, Arleta Podkul. |
| 246 31 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | Concept of creating the "Carpathian Beer Trail" as a tourist attraction |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Zawiera ilustracje. |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronach 188-189. |
| 520 8# - ADNOTACJA WYJAŚNIAJĄCA LUB ANALIZA WSKAZUJĄCA | |
| Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca | Zakres i treść: turystyka piwna, piwa kraftowe, biroturysta, województwo podkarpackie, szlak piwny, browar rzemieślniczy. |
| 546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
| Uwaga dotycząca języka | Streszczenie angielskie i polskie. |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Podkul, Arleta. |
| Określenie rodzaju współpracy | Autor |
| 9 (RLIN) | 125326 |
| 773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
| Podpole kontrolne | nnam |
| Tytuł | Problemy ochrony środowiska przyrodniczego i kulturowego Pogórza Dynowskiego w aspekcie zrównoważonego rozwoju turystyki = Problems of the natural and cultural environment protection of the Dynowskie Foothills in the aspect of sustainable tourism development |
| Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Dynów : Związek Gmin Turystycznych Pogórza Dynowskiego ; Rzeszów : Oficyna Wydawnicza Politechniki Rzeszowskiej, 2019 |
| Zakres powiązania | Strony 167-189 |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788379343348 |
| Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx004753699 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Artykuł/Rozdział |
No items available.
