Baner ze zdjęciem biblioteki

Szlaki kulinarne jako czynnik promocji regionu = (Record no. 77678)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01328caa a2200253 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx004853943
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231102753.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 200505s2018 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1156642702
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TARN 010/MM
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord TARN 010/MM
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TARN 010/JP
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
-- pol
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Cichocka, Izabela.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 124278
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Szlaki kulinarne jako czynnik promocji regionu =
Ciąg dalszy tytułu Culinary trails as a factor of regional promotion /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Izabela Cichocka, Jan Krupa.
246 31 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Culinary trails as a factor of regional promotion
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Zawiera ilustracje.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 102-103.
520 8# - ADNOTACJA WYJAŚNIAJĄCA LUB ANALIZA WSKAZUJĄCA
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca Zakres i treść: szlak kulinarny, promocja regionu, produkt tradycyjny, województwo podkarpackie.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszczenie angielskie i polskie.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Krupa, Jan.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 21898
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Ochrona dziedzictwa przyrodniczego i kulturowego istotą zrównoważonego rozwoju społeczno-gospodarczego na terenie Pogórza Dynowskiego = Protection of natural and cultural heritage as the essence of sustainable socio-economic development in the Dynowskie Foothills
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Dynów : Związek Gmin Turystycznych Pogórza Dynowskiego, 2018
Zakres powiązania Strony 89-103
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788393469673
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx004358182
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.