Molecular biology techniques as a tool for determining the biodiversity of the microbiome of fermented food products / (Record no. 77983)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 00901caa a2200217 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx005057385 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231093810.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 210204s2020 pl |000 0 eng c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1242244737 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | OLSZT 003/DS |
| Language of cataloging | pol |
| Description conventions | rda |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | OLSZT 003/DS |
| 041 0# - JĘZYK DOKUMENTU | |
| Język tekstu | eng |
| Język streszczeń | pol |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Skwarek, Agnieszka. |
| Określenie rodzaju współpracy | Autor |
| 9 (RLIN) | 125394 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Molecular biology techniques as a tool for determining the biodiversity of the microbiome of fermented food products / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Agnieszka Skwarek, Beata Nalepa, Małgorzata Darewicz. |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
| 546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA | |
| Uwaga dotycząca języka | Streszczenie polskie. |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Darewicz, Małgorzata. |
| Określenie rodzaju współpracy | Autor |
| 9 (RLIN) | 18943 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Nalepa, Beata. |
| Określenie rodzaju współpracy | Autor |
| 9 (RLIN) | 125395 |
| 773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
| Podpole kontrolne | nnam |
| Tytuł | Człowiek a środowisko |
| Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, © copyright 2020 |
| Zakres powiązania | Strony 191-198 |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788381002523 |
| Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx005037050 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Artykuł/Rozdział |
No items available.
