Baner ze zdjęciem biblioteki

Podstawowe informacje na temat jakości żywienia w różnych okresach życia człowieka / (Record no. 78108)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00691caa a2200181 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005196963
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111222.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 210902s2019 pl f f |001 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1273292391
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TARN 010/MM
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord TARN 010/MM
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TARN 010/DP
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Warchoł, Magdalena.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 124910
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Podstawowe informacje na temat jakości żywienia w różnych okresach życia człowieka /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Magdalena Warchoł.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 308-310.
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne nnam
Tytuł Fizjologia żywienia
Wydanie Wydanie I
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Warszawa : PZWL, 2019
Zakres powiązania Strony 251-310
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788320058529
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx004719487
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.