Alternatywne zamienniki cukru i ich wpływ na zdrowie człowieka / (Record no. 78109)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 00718caa a2200193 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx005196976 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231111223.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 210902s2019 pl f f |001 0 pol c |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1273291244 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | TARN 010/MM |
| Language of cataloging | pol |
| Description conventions | rda |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | TARN 010/MM |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | TARN 010/DP |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Cugini, Klaudia. |
| Określenie rodzaju współpracy | Autor |
| 9 (RLIN) | 125290 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Alternatywne zamienniki cukru i ich wpływ na zdrowie człowieka / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Klaudia Cugini, Hanna Krauss. |
| 500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
| Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronach 381-382. |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Krauss, Hanna. |
| Określenie rodzaju współpracy | Autor |
| 9 (RLIN) | 39290 |
| 773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
| Podpole kontrolne | nnam |
| Tytuł | Fizjologia żywienia |
| Wydanie | Wydanie I |
| Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Warszawa : PZWL, 2019 |
| Zakres powiązania | Strony 371-382 |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788320058529 |
| Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx004719487 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Artykuł/Rozdział |
No items available.
