MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01266cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2002936773 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231093805.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
021202s1923 gw | |001 ||ger|c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1424004898 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
König, Josef |
Daty biograficzne |
(1843-1930). |
9 (RLIN) |
8021 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
J. Königs Chemie der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel : |
Ciąg dalszy tytułu |
Nachtrag zu Band 1. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
B, |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Zusammensetzung der pflanzlichen Nahrungs- und Genussmittel / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
bearb. von J. Grossfeld und A. Splittgerber. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Chemie der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Joseph Königs Chemie der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Berlin : |
Nazwa wydawcy |
Verlag von Julius Springer, |
Data wydania |
1923. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XIX, [1], 1216 s. ; |
Wymiary |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
skład chemiczny. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80820 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Napoje alkoholowe. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
75005 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Napoje bezalkoholowe. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
75007 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Grossfeld, Johannes |
Daty biograficzne |
(1889-1944). |
Określenie rodzaju współpracy |
Oprac. |
9 (RLIN) |
4715 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Splittgerber, Arthur |
Daty biograficzne |
(1884-1960). |
Określenie rodzaju współpracy |
Oprac. |
9 (RLIN) |
13463 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |