Zagrożenia mikrobiologiczne w aspekcie bezpieczeństwa żywności / (Record no. 78626)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00886caa a2200205 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx005365962 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231095755.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 220612s2016 pl |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)998666206 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 306/AP |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 306/AP |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 306/AR |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Pokrzywa, Piotr. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 48297 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Zagrożenia mikrobiologiczne w aspekcie bezpieczeństwa żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Piotr Pokrzywa, Katarzyna Bandoła, Michał Seweryn. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Tytuł nagłówkowy. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronie 125. |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Bandoła, Katarzyna. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 48284 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Seweryn, Michał. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 48283 |
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO | |
Podpole kontrolne | p1am |
Hasło główne dokumentu macierzystego | Seweryn, Michał. |
Tytuł | Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka |
Miejsce wydania, wydawca i data wydania | Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016 |
Zakres powiązania | Strony 113-125 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788323339663 |
-- | 9788323394105 |
Numer kontrolny rekordu | (NUKAT)xx003652063 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Artykuł/Rozdział |
No items available.