Baner ze zdjęciem biblioteki

Zagrożenia mikrobiologiczne w aspekcie bezpieczeństwa żywności / (Record no. 78626)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00886caa a2200205 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx005365962
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095755.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 220612s2016 pl |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)998666206
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 306/AP
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 306/AP
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 306/AR
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pokrzywa, Piotr.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 48297
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zagrożenia mikrobiologiczne w aspekcie bezpieczeństwa żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Piotr Pokrzywa, Katarzyna Bandoła, Michał Seweryn.
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Tytuł nagłówkowy.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronie 125.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bandoła, Katarzyna.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 48284
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Seweryn, Michał.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 48283
773 0# - DANE DOTYCZĄCE DOKUMENTU MACIERZYSTEGO
Podpole kontrolne p1am
Hasło główne dokumentu macierzystego Seweryn, Michał.
Tytuł Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka
Miejsce wydania, wydawca i data wydania Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016
Zakres powiązania Strony 113-125
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788323339663
-- 9788323394105
Numer kontrolny rekordu (NUKAT)xx003652063
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Artykuł/Rozdział

No items available.