Baner ze zdjęciem biblioteki

Chemia kuchni. (Record no. 80229)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01152cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001157314
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231091200.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080708s1873 pl |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)297526532
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL M/JK
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL M/JK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL M/JD
-- POZN U/OBs
-- POZN U/MW
Language of cataloging pol
Description conventions rda
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ule, Otto
Daty biograficzne (1820-1876).
9 (RLIN) 126565
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Chemia kuchni.
Oznaczenie podserii/części/sekcji T. 2 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Otto Ule.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy nakł. Redakcyi "Przeglądu Tygodniowego",
Data wydania 1873
Miejsce druku (Warszawa :
Nazwa drukarni Drukarnia Przeglądu Tygodniowego).
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 148, [1] s. ;
Wymiary 15 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
510 4# - UWAGA DOTYCZĄCA CYTATU BIBLIOGRAFICZNEGO
Nazwa źródła Estr.,
Umiejscowienie w źródle cz. 4, t. 4, s. 432.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępne także w wersji elektronicznej.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Przekł. z niem. dokonany z 2-go poprawionego wydania.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gotowanie
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 95127
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73859
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Redakcja "Przeglądu Tygodniowego".
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 126568
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="https://www.wbc.poznan.pl/publication/110203">https://www.wbc.poznan.pl/publication/110203</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Źródło klasyfikacji lub schemat ustawienia na półkach Układ sygnatur BG URK
Koha item type Książki
Suppress in OPAC Nie
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Kolekcja Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Druki do 1900 r. Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 10.09.2025 T. 2 10666 I   10666 I 1000170775 10.09.2025 10.09.2025 Książki