Baner ze zdjęciem biblioteki

Ocena mrożonych surowców rybnych na podstawie zmian ilościowych i jakościowych wycieku wymuszonego otrzymywanego po rozmrożeniu tkanki mięsnej / (Record no. 80600)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01306cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002006706
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231114211.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 110311s1969 pl a m |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751569001
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw BYDG 22/ET
Instytucja, która wprowadziła rekord BYDG 22/ET
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/GZs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
-- rus
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Podeszewski, Zbigniew
Daty biograficzne (1924-1977).
9 (RLIN) 11190
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ocena mrożonych surowców rybnych na podstawie zmian ilościowych i jakościowych wycieku wymuszonego otrzymywanego po rozmrożeniu tkanki mięsnej /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Zbigniew Podeszewski.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Szczecin :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uczelniane Wyższej Szkoły Rolniczej,
Data wydania 1969.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 77 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Rozprawy / Wyższa Szkoła Rolnicza w Szczecinie ;
Numeracja nr 15
502 ## - UWAGA DOTYCZĄCA DYSERTACJI
Uwaga dotycząca dysertacji Praca habilitacyjna. Wyższa Szkoła Rolnicza, Szczecin, 1969.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 63-74.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang., ros.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ryba mrożona
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy rozprawy akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 127097
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ryba (żywność)
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy rozprawy akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 127098
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Rozprawy - Wyższa Szkoła Rolnicza w Szczecinie
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0585-265X
Numeracja nr 15
9 (RLIN) 63764
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Źródło klasyfikacji lub schemat ustawienia na półkach Układ sygnatur BG URK
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Coded location qualifier Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 01.10.2025 11 D 2.00 300740   MLZ-000417 1000174549 01.10.2025 2.00 01.10.2025 Książki