Food texture and viscosity : (Record no. 8138)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01038cam a2200313 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | zz2003860780 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231094751.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 030116s2002 xxua | |001 ||eng|c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 0121190625 |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1413000714 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JMK |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMK |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
| -- | KR 197/MPs |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Bourne, Malcolm C. |
| 9 (RLIN) | 1576 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Food texture and viscosity : |
| Ciąg dalszy tytułu | concept and measurement / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Malcolm C. Bourne. |
| 250 ## - STREFA WYDANIA | |
| Oznaczenie wydania | 2nd ed. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | San Diego : |
| Nazwa wydawcy | Academic Press, |
| Data wydania | cop. 2002. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XVII, 427 s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 26 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
| Oznaczenie serii | Food Science and Technology : international series |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 381-413. |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Indeks. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
| Określnik rzeczowy | tekstura. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 80825 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
| Określnik rzeczowy | lepkość. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 80795 |
| 830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
| Tytuł | Food Science and Technology |
| 9 (RLIN) | 63269 |
| 920 ## - | |
| -- | 0-12-119062-5 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Razem prolongat | Sygnatura | Kod kreskowy | Termin zwrotu | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 21.01.2003 | 405.07 | 118724 III | 2 | 1 | 118724 III | 1000055598 | 29.01.2029 | 08.07.2025 | 08.07.2025 | 1 | 21.01.2003 | Depozyt |
