Baner ze zdjęciem biblioteki

Food texture and viscosity : (Record no. 8138)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01038cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003860780
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231094751.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 030116s2002 xxua | |001 ||eng|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0121190625
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413000714
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/MPs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bourne, Malcolm C.
9 (RLIN) 1576
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Food texture and viscosity :
Ciąg dalszy tytułu concept and measurement /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Malcolm C. Bourne.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 2nd ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania San Diego :
Nazwa wydawcy Academic Press,
Data wydania cop. 2002.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XVII, 427 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 26 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Food Science and Technology : international series
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 381-413.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy tekstura.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80825
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy lepkość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80795
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Food Science and Technology
9 (RLIN) 63269
920 ## -
-- 0-12-119062-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Razem prolongat Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 21.01.2003 405.07 118724 III 2 1 118724 III 1000055598 29.01.2029 08.07.2025 08.07.2025 1 21.01.2003 Depozyt