Baner ze zdjęciem biblioteki

Kiełki : (Record no. 830)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00872cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002597464
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111342.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 980622s1997 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 838662549X
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)812732878
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bustorf-Hirsch, Maren.
9 (RLIN) 1965
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kiełki :
Ciąg dalszy tytułu źródło życia i zdrowia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Maren Bustorf-Hirsch.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Gesund kochen mit Keimen und Sprossen
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy SPAR,
Data wydania 1997.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 96 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kiełki jadalne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73311
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (kiełki jadalne).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73879
920 ## -
-- 83-86625-49-X
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 29.06.1998 10.07 073980 2 Sp 18 1000138503 04.12.2021 04.12.2021 1 29.06.1998 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 11.04.2002 10.07 131700 I   131700 I 1000051338 11.04.2002   2 11.04.2002 Książki