Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia produkcji makaronów / (Record no. 8452)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01054cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003942617
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095804.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 030219s1972 pl a | |00| ||pol|c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1424085228
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego rus
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Nazarov, Nikolaj Ivanovič.
9 (RLIN) 9945
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia produkcji makaronów /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności N. I. Nazarow ; tł. Jan Piekarz.
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Technologija makaronnogo proizvodstva
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 1972.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 391, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il., err. ;
Wymiary 20 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 385-[392].
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla pracowników inżynieryjno-technicznych zatrudnionych przy produkcji makaronów i w przemyśle młynarskim.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Makarony
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74310
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Piekarz, Jan.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 10978
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Uwaga publiczna
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 21.02.2003 35.00 81435 II   81435 II 1000056125 21.02.2003 1 21.02.2003 Książki Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo.