MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01054cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2003942617 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231095804.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
030219s1972 pl a | |00| ||pol|c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1424085228 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
rus |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Nazarov, Nikolaj Ivanovič. |
9 (RLIN) |
9945 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Technologia produkcji makaronów / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
N. I. Nazarow ; tł. Jan Piekarz. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Technologija makaronnogo proizvodstva |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, |
Data wydania |
1972. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
391, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il., err. ; |
Wymiary |
20 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 385-[392]. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Dla pracowników inżynieryjno-technicznych zatrudnionych przy produkcji makaronów i w przemyśle młynarskim. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Makarony |
Określnik rzeczowy |
produkcja i handel. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
74310 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Piekarz, Jan. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
10978 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |