Baner ze zdjęciem biblioteki

Zarządzanie jakością w produkcji żywności / (Record no. 8554)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01219cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003823303
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100153.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 030303s2002 pl a f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8388760386
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413109173
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/MPs
-- GL 001/ER
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zalewski, Romuald I.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 16135
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zarządzanie jakością w produkcji żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Romuald I. Zalewski ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej,
Data wydania 2002.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 390 stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 379-386. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy kontrola jakości.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76979
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy zarządzanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76990
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Prawo żywnościowe.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80809
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Ekonomiczna (Poznań).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41007
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Ekonomiczna (Poznań).
Określenie rodzaju współpracy Instytucja sprawcza
9 (RLIN) 20591
920 ## -
-- 83-88760-38-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 05.03.2003 48.00 146906 II   146906 II 1000056321 05.03.2003 4 05.03.2003 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 05.03.2003 48.00 146907 II   146907 II 1000056320 05.03.2003 3 05.03.2003 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 05.03.2003 48.00 079988   079988 1000056296 05.03.2003 2 05.03.2003 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 05.03.2003 48.00 079989   079989 1000056295 05.03.2003 1 05.03.2003 Skrypty