Baner ze zdjęciem biblioteki

Brewing microbiology / (Record no. 870)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01059cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002597467
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231111343.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 980708s1996 xxka |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0412591502
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)812732883
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Brewing microbiology /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by F. G. Priest and I. Campbell.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 2nd ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania London [etc.] :
Nazwa wydawcy Chapman & Hall,
Data wydania cop. 1996.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XI, 306 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Drożdże (czynnik fermentacyjny).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71080
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Drobnoustroje
Określnik rzeczowy biotechnologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71050
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piwowarstwo
Określnik rzeczowy mikrobiologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76049
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Priest, F. G.
Daty biograficzne (1948- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 11624
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Campbell, Iain
Daty biograficzne (1937- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 2110
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Chapman and Hall (Londyn).
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42941
920 ## -
-- 0-412-59150-2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.07.1998 291.53 142514 II   142514 II 1000005301 16.07.1998 1 16.07.1998 Książki