MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01059cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002597467 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231111343.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
980708s1996 xxka |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0412591502 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)812732883 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
NUKAT |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Brewing microbiology / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. by F. G. Priest and I. Campbell. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
2nd ed. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
London [etc.] : |
Nazwa wydawcy |
Chapman & Hall, |
Data wydania |
cop. 1996. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XI, 306 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Drożdże (czynnik fermentacyjny). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
71080 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Drobnoustroje |
Określnik rzeczowy |
biotechnologia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
71050 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Piwowarstwo |
Określnik rzeczowy |
mikrobiologia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76049 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Priest, F. G. |
Daty biograficzne |
(1948- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
11624 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Campbell, Iain |
Daty biograficzne |
(1937- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
2110 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Chapman and Hall (Londyn). |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
42941 |
920 ## - |
-- |
0-412-59150-2 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |