Baner ze zdjęciem biblioteki

Cymes czyli Kuchnia żydowska i przepisy kulinarne z Izraela / (Rekord nr 8739)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01115cam a2200253 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2002923952
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092827.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 021029s1988 pl a e |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1424219501
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA U/JEK
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord WA U/JEK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA U/BM
-- WA U/JEKs
-- GD 27/LKs
-- WR U/iz
-- OLSZT 003/MK
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Pospieszyńska, Katarzyna
Daty biograficzne (1930-2007).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 11558
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Cymes czyli Kuchnia żydowska i przepisy kulinarne z Izraela /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Katarzyna Pospieszyńska ; opracowanie graficzne i ilustracje Krystyna Gorecka.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Warszawskie Wydawnictwo Prasowe RSW "Prasa-Książka-Ruch",
Data wydania [1988].
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 127, [1] strona :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Rok wydania według BNPol online.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia żydowska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 90406
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gorecka-Wencel, Krystyna.
Określenie rodzaju współpracy Ilustracje
9 (RLIN) 58175
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Robotnicza Spółdzielnia Wydawnicza "Prasa-Książka-Ruch".
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 45825
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 26.03.2003 480.00 127161 II   127161 II 1000057001 26.03.2003 1 26.03.2003 Książki