MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01153cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2003904597 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231100940.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
030326s1990 pl |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749357482 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
WR O/djas |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
fre |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Diolosa, Claude. |
9 (RLIN) |
3032 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Chiny, kuchnia..., tajemnice medycyny : |
Ciąg dalszy tytułu |
kuchnia a zdrowie według tradycyjnej medycyny chińskiej / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
wykłady Claude'a Diolosy ; tł., oprac. i rozsz. przez Marka Kalmusa. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Kuchnia a zdrowie według tradycyjnej medycyny chińskiej |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
M & M, |
Data wydania |
cop. 1990. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
111 s. ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Zawiera wykłady Claude'a Diolosy wygłoszone w studenckim klubie "Rotunda", w Krakowie 1988 roku. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Dietetyka |
Określnik geograficzny |
Chiny. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
108654 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia chińska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
73912 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Medycyna chińska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
83080 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kalmus, Marek |
Daty biograficzne |
(1951- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Oprac. |
9 (RLIN) |
6412 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |