Baner ze zdjęciem biblioteki

Chiny, kuchnia..., tajemnice medycyny : (Record no. 8753)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01153cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003904597
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100940.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 030326s1990 pl |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749357482
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- WR O/djas
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego fre
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Diolosa, Claude.
9 (RLIN) 3032
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Chiny, kuchnia..., tajemnice medycyny :
Ciąg dalszy tytułu kuchnia a zdrowie według tradycyjnej medycyny chińskiej /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności wykłady Claude'a Diolosy ; tł., oprac. i rozsz. przez Marka Kalmusa.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Kuchnia a zdrowie według tradycyjnej medycyny chińskiej
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy M & M,
Data wydania cop. 1990.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 111 s. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Zawiera wykłady Claude'a Diolosy wygłoszone w studenckim klubie "Rotunda", w Krakowie 1988 roku.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Dietetyka
Określnik geograficzny Chiny.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 108654
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia chińska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73912
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Medycyna chińska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 83080
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kalmus, Marek
Daty biograficzne (1951- ).
Określenie rodzaju współpracy Oprac.
9 (RLIN) 6412
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 28.03.2003 13600.00 136221 II 1 136221 II 1000057025 25.10.2018 16.07.2018 1 28.03.2003 Książki