Baner ze zdjęciem biblioteki

Nowe metody badań mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym / (Record no. 8772)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01187cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003904461
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100845.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 030324s2003 pl | |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 838503885X
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749356793
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/HR
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/HR
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/LK
-- LUBL 58/ASs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Warmińska-Radyko, Iwona.
9 (RLIN) 15221
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Nowe metody badań mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Iwona Warmińska-Radyko, Łucja Łaniewska-Trokenheim.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Oficyna Wydawnicza "HOŻA",
Data wydania 2003.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 126, [1] s. ;
Wymiary 17 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 125-126.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Bakterie
Określnik rzeczowy hodowle i podłoża.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 69941
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy mikrobiologia
-- techniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80798
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Łaniewska-Trokenheim, Łucja.
9 (RLIN) 16531
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Oficyna Wydawnicza "Hoża" Spółdzielnia Pracy.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 46212
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
9 (RLIN) 62986
920 ## -
-- 83-85038-85-X
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 10.04.2003 19.00 131997 I   131997 I 1000057299 10.04.2003 2 10.04.2003 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 03.04.2003 19.00 080646   080646 1000057159 03.04.2003 1 03.04.2003 Skrypty
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 26.10.2004 19.00 083284   Me 01 1000064654 26.10.2004 1 26.10.2004 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 27.10.2004 19.00 083283   083283 1000064678 27.10.2004 4 27.10.2004 Skrypty