MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01187cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2003904461 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231100845.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
030324s2003 pl | |00| ||pol|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
838503885X |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749356793 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/HR |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/HR |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/LK |
-- |
LUBL 58/ASs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Warmińska-Radyko, Iwona. |
9 (RLIN) |
15221 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Nowe metody badań mikrobiologicznych w przemyśle spożywczym / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Iwona Warmińska-Radyko, Łucja Łaniewska-Trokenheim. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Oficyna Wydawnicza "HOŻA", |
Data wydania |
2003. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
126, [1] s. ; |
Wymiary |
17 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Biblioteczka Majstra Mleczarskiego |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 125-126. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Bakterie |
Określnik rzeczowy |
hodowle i podłoża. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
69941 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
mikrobiologia |
-- |
techniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80798 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Łaniewska-Trokenheim, Łucja. |
9 (RLIN) |
16531 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Oficyna Wydawnicza "Hoża" Spółdzielnia Pracy. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
46212 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Biblioteczka Majstra Mleczarskiego |
9 (RLIN) |
62986 |
920 ## - |
-- |
83-85038-85-X |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |