Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01131cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2003904921 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231101220.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
030403s2001 pl a | |00| ||pol|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
838503871X |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749359418 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/MPs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Gaworski, Marek |
Daty biograficzne |
(1961- ). |
9 (RLIN) |
4202 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Łańcuch chłodniczy w produkcji mleczarskiej / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Marek Gaworski, Adam Kupczyk. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Oficyna Wydawnicza "Hoża", |
Data wydania |
2001. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
288 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
17 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Biblioteczka Majstra Mleczarskiego |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 286-287. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Produkty mleczne |
Określnik rzeczowy |
schładzanie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76758 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Chłodnictwo i urządzenia chłodnicze. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
70692 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Kupczyk, Adam. |
9 (RLIN) |
7891 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Oficyna Wydawnicza "Hoża" Spółdzielnia Pracy. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
46212 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Biblioteczka Majstra Mleczarskiego |
9 (RLIN) |
62986 |
920 ## - |
-- |
83-85038-71-X |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |