Baner ze zdjęciem biblioteki

150 domowych przetworów z owoców, warzyw i grzybów / (Record no. 8882)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01235cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003965301
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101433.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 030409s1989 pl a g |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320906237
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749523848
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
-- KR 197/RRs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Miernik, Robert.
9 (RLIN) 9309
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł 150 domowych przetworów z owoców, warzyw i grzybów /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Robert Miernik.
246 3# - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Sto pięćdziesiąt domowych przetworów z owoców, warzyw i grzybów
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Spółdzielcze,
Data wydania 1989.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 153, [3] s., [2] k. tabl. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 17 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (warzywa).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73903
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (owoce).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73890
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (grzyby).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73869
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (owoce)
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73889
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (grzyby)
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73868
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (warzywa)
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73902
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Spółdzielcze.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42803
920 ## -
-- 83-209-0623-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 14.04.2003 450.00 104973 I   104973 I 1000057343 14.04.2003 1 14.04.2003 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 05.11.2003 450.00 130357 I   130357 I 1000059335 05.11.2003 1 05.11.2003 Książki