La cuisine française / (Record no. 9009)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00850cam a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2003946388 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231102016.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 030506s1982 fr a | |00| ||fre|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 226300615X |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749452387 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | KR 197/MPs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Bisson, Marie-Claude. |
9 (RLIN) | 1273 |
245 13 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | La cuisine française / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | [ce livre a été réalisé par Marie-Claude Bisson]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | [Paris] : |
Nazwa wydawcy | Solar, |
Data wydania | cop. 1982. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 511, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | fot. kolor. ; |
Wymiary | 20 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Guide Vert |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia francuska. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 73914 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Guide Vert |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0760-4300 |
9 (RLIN) | 63286 |
920 ## - | |
-- | 2-263-00615-X |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type | Uwaga publiczna |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn WL | 08.05.2003 | 1300.00 | 104072 I | 104072 I | 1000057508 | 08.05.2003 | 1 | 08.05.2003 | Książki | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. |