MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01317cam a2200253 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2003848229 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231102925.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
030604s1979 pl | |10| ||pol|c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749247516 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Program X Sesji Naukowej : |
Ciąg dalszy tytułu |
Kraków, 7-9 luty 1979 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
[s.n.], |
Data wydania |
1979 |
Miejsce druku |
(Kraków : |
Nazwa drukarni |
Zakład Graficzny Politechniki Krakowskiej). |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
18 s. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Sesja zorganizowana przy współudziale: Akademii Rolniczej im. Hugona Kołlataja w Krakowie, Oddziału Krakowskiego Polskiej Akademii Nauk, Oddziału Wojewódzkiego Stowarzyszenia Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego w Krakowie. |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska Akademia Nauk. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Komitet Technologii i Chemii Żywności. |
9 (RLIN) |
11342 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków). |
9 (RLIN) |
212 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska Akademia Nauk. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Oddział (Kraków). |
9 (RLIN) |
11348 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Oddział Wojewódzki (Kraków). |
9 (RLIN) |
13758 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |