Baner ze zdjęciem biblioteki

Kucharz doskonały. (Record no. 9225)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01277cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003968784
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103021.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 030606s1834 pl |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412968432
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
-- WR O/IS
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Szytler, Jan
Daty biograficzne (1763-1850).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 14377
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kucharz doskonały.
Oznaczenie podserii/części/sekcji T. 2 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności przez J. S. jednego z sławnieyszych kuchmistrzów europeyskich, wspólnie z S. Z. ułożony.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania W Przemyslu :
Nazwa wydawcy W Drukarni Biskupiey ob. gr. kat.,
Data wydania 1834.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość [4], ,98, [6] stron ;
Wymiary 19 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na stronie tytułowej kryptonimy autorów, nazwy: Jan Szytler i S. Zuchowski.
510 4# - UWAGA DOTYCZĄCA CYTATU BIBLIOGRAFICZNEGO
Nazwa źródła Estr. XIX,
Umiejscowienie w źródle t. 4, strona 473
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępne również w formie elektronicznej.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Desery.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70913
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ciasta.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70711
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73861
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zuchowski, S.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 16422
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="https://polona.pl/item/kucharz-doskonaly-t-2,OTI4OTM0Mzg/0/#info:metadata">https://polona.pl/item/kucharz-doskonaly-t-2,OTI4OTM0Mzg/0/#info:metadata</a>
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="https://www.dbc.wroc.pl/publication/146134">https://www.dbc.wroc.pl/publication/146134</a>
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Kolekcja Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Druki do 1900 r. Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 12.06.2003 0.00 T. 2 72845 I   72845 I 1000058134 12.06.2003 1 12.06.2003 Książki