Baner ze zdjęciem biblioteki

Ocena wartości odżywczej białka niektórych roślin strączkowych : (Record no. 9262)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01128cam a2200253 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003848650
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103232.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 030612s1965 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749249161
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 196/RRs
-- OLSZT 003/ISO
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Koj, Franciszek.
9 (RLIN) 6903
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Ocena wartości odżywczej białka niektórych roślin strączkowych :
Ciąg dalszy tytułu (grochu, fasoli, soczewicy i soi) /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Franciszek Koj ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydział Technologii Rolno-Spożywczej. Katedra Technologii i Higieny Żywienia Człowieka.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Dział Wydawnictw SGGW,
Data wydania 1965.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 45 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 29 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 39-40.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Rośliny strączkowe.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 78021
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Białka roślinne w żywieniu człowieka.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70052
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41623
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Uwaga publiczna
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn WL 17.06.2003 6.00 24433 III   24433 III 1000058211 17.06.2003 1 17.06.2003 Książki Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo.