Baner ze zdjęciem biblioteki

Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, kompotów, lodów, galaret, marmolad owocowych, owoców suszonych i owoców na wódce i occie / (Rekord nr 9326)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01147cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003981580
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103502.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 030624q18761877pl | |00| ||pol|c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412962169
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/MPs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Niewiarowska, Florentyna
Daty biograficzne (1858-1885).
9 (RLIN) 10055
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, kompotów, lodów, galaret, marmolad owocowych, owoców suszonych i owoców na wódce i occie /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności zebrane przez Florentynę i Wandę.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 4 pomnożone i ulepszone.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Lwów :
Nazwa wydawcy nakł. autorek,
Data wydania [ca 1876]
Miejsce druku (Lwów :
Nazwa drukarni Druk. Narodowa W. Manieckiego).
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość [1], 174, [8] s. ;
Wymiary 16 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Rok wyd. domniemany na podstawie innych wydań.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Owoce
Określnik rzeczowy przerób
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75778
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (owoce).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73890
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Lody.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74251
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Malecka, Wanda.
9 (RLIN) 8753
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Kolekcja Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Jednolity Identyfikator Zasobu Cena obowiązuje od Koha item type Uwaga publiczna
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Druki do 1900 r. Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 02.07.2003 0.00 33850 I   33850 I 1000058329 02.07.2003 1 https://dlibra-1urk-1edu-1pl-1behpmlcz248c.mpnp.urk.edu.pl/dlibra/publication/198808/edition/198792 02.07.2003 Książki Udostępnia się tylko na miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu korzystania. Dostępny także w wersji cyfrowej.