Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, kompotów, lodów, galaret, marmolad owocowych, owoców suszonych i owoców na wódce i occie / (Rekord nr 9326)
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01147cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2003981580 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231103502.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 030624q18761877pl | |00| ||pol|c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1412962169 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | KR 197/MPs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Niewiarowska, Florentyna |
Daty biograficzne | (1858-1885). |
9 (RLIN) | 10055 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, kompotów, lodów, galaret, marmolad owocowych, owoców suszonych i owoców na wódce i occie / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | zebrane przez Florentynę i Wandę. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Wyd. 4 pomnożone i ulepszone. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Lwów : |
Nazwa wydawcy | nakł. autorek, |
Data wydania | [ca 1876] |
Miejsce druku | (Lwów : |
Nazwa drukarni | Druk. Narodowa W. Manieckiego). |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | [1], 174, [8] s. ; |
Wymiary | 16 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Rok wyd. domniemany na podstawie innych wydań. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Owoce |
Określnik rzeczowy | przerób |
Określnik formy | poradniki. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 75778 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia (owoce). |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 73890 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Lody. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 74251 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Malecka, Wanda. |
9 (RLIN) | 8753 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Kolekcja | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Jednolity Identyfikator Zasobu | Cena obowiązuje od | Koha item type | Uwaga publiczna |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Druki do 1900 r. | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 02.07.2003 | 0.00 | 33850 I | 33850 I | 1000058329 | 02.07.2003 | 1 | https://dlibra-1urk-1edu-1pl-1behpmlcz248c.mpnp.urk.edu.pl/dlibra/publication/198808/edition/198792 | 02.07.2003 | Książki | Udostępnia się tylko na miejscu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu korzystania. Dostępny także w wersji cyfrowej. |