Baner ze zdjęciem biblioteki

Białka w żywności i żywieniu / (Record no. 9498)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01200cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2003830759
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105303.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 030923s2003 pl a | |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8371603169
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749157860
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/WO
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/WO
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/WO
-- LUBL 58/ASs
-- KR U/ynk
-- KR U/42KJs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Białka w żywności i żywieniu /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Jana Gawęckiego.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego,
Data wydania 2003.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 109, [1] s., [2] k. tabl. kolor. :
Inne elementy opisu fizycznego il., wykr. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Wyd. 1 ukazało się w serii Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu, Poznań 1999.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. [110].
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Białka w żywieniu człowieka.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70054
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy zawartość białek.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80839
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gawęcki, Jan
Daty biograficzne (1944- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 4212
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Rolnicza im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41084
920 ## -
-- 83-7160-316-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 16.10.2003 9.00 147317 II   147317 II 1000058720 16.10.2003 1 16.10.2003 Książki  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 24.03.2006 9.00 086939 2 086939 1000075913 18.10.2018 1 24.03.2006 Skrypty 18.10.2018