Les meilleures recettes de gibier / (Record no. 9680)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00926cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2003913206 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231105946.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 031015s1978 fr a |000 0 fre c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 2800303182 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1424207526 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/RA |
-- | KR 197/MPs |
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA | |
Kod kraju wydania | fr |
-- | be |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Gérard, Jacqueline. |
9 (RLIN) | 17255 |
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Les meilleures recettes de gibier / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Jacqueline Gérard. |
246 18 - WARIANT TYTUŁU | |
Tytuł | Recettes de gibier |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Paris ; |
-- | Bruxelles : |
Nazwa wydawcy | Elsevier Séquoia, |
Data wydania | cop. 1978. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 214 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 22 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Un Multiguide. Cuisine |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia (dziczyzna). |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 73866 |
830 #3 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Un Multiguide. |
Nazwa podserii/części/sekcji | Cuisine |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0378-0287 |
9 (RLIN) | 64233 |
920 ## - | |
-- | 2-8003-0318-2 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 30.10.2003 | 756.00 | 109944 II | 109944 II | 1000059100 | 30.10.2003 | 1 | 30.10.2003 | Książki |